Pandemia tele-manipulatorie

they-live-on-tv-t-shirt

Prima dată, am murit toţi în 2000. Din cauză că maşinăriile nu erau programate să calculeze anii decât în formula 19XX, când schimbau la 2000 deveneau toate conştiente de sine şi se răzvrăteau asupra asupritorilor din carne. Singura speranţă era, ironic, un robot din viitor în formă de Schwartzenegger, trimis de rezistenţa umană să ne salveze. Retardaţii chiar aveau o teorie cum că tot ce e computer o să facă poc!, urmând haos şi anarhie. Calculatoriştii inteligenţi au spus că teoria lor e retardată. Cu toate acestea, idioții din presa mondiala s-au zbătut ca o găină fără cap, instigînd prostimea la panică. Prostimea chiar a închis tot ce e calculator zilele acelea.

Apoi am murit toţi în 2001 de la boala vacii nebune. Schiliarde de vaci schizofrenice, antisociale şi cu probleme penale au călcat în copite guvernele mondiale, adunîndu-ne pe noi, oamenii în ţarcuri şi folosindu-ne pentru carne şi lapte. Cam singurul mod în care se putea lua boala vacii nebune de la o vacă nebună, era de la creierul crud al acesteia. Bine, dacă-l mîncai, era mică şansa să o iei… Crud. Dar dacă îţi spărgeai capul şi frecai un creier de vacă infectată de creierul tău, şansa să iei boala creştea. Şi evident, dacă toţi făceam aşa, şi nu ne tratam, logic se lăsa cu o epidemie mondială. Pericolul ERA FOARTE MARE. Din nou idioții din presa mondială s-au zbătut prin mai multe căldări, instigând prostimea la panică. Prostimea nu a mai mâncat carne de vacă juma’ de an.

Apoi am murit toţi de SARS, în 2003. Epidemie pornită de la gălbejiți, ne-a nimicit pe toţi instant. N-am avut nici o şansă. Sîngele ţîşnea din toate orificiile. Te infectai dacă zăreai în zare un infectat. De fapt nici nu apucai să-l zăreşti în zare. Pînă îţi dădeai seama că ai zărit ceva, erai deja mort de mult. SARS era un fel de pneumonie mai şmecheră. Da, era nasoală. Umblau asiaticii cu mască pe față de frică. Totuşi, se trata ca oricace gripă obișnuită. Aspirină, somn, comprese cu spirt, mujdei. Funcţionau toate. 700 de oameni au murit în total de SARS în lume. Idioții din presa mondială s-au zbătut ca …….-ntre dinţi, de miliarde de oameni umblau în Asia cu măşti pe faţă, toate ştirile erau pline de rapoarte panicate despre marea epidemie şi prostimea nu a mai călcat în Asia, în vacanţă, tot anul.

Am murit iar, în 2007 de la gripa aviară. Legiuni de păsări au picat din cer, infestate, explodînd ca grenadele în contact cu pămîntul. Planeta a rămas pustie. Am fost exterminați. De gripa aviară au murit 500 de oameni. Nu poţi să o iei mîncând carne de pasăre. Doar de la carnea crudă, dar şi de la aia e greu. Iarăşi mâncătorii de ”diverse” din presa mondială au bulbucat ochii apocaliptic, zbătându-se ca toate alea în vînt şi făcînd spume la gură cu vestita gripă aviară. Nu s-a întâmplat nimic, evident, dar prostimea nu a mai mâncat păsăret tot anul.

Ca statistică, aşa sună! Au murit anul acesta în lume mai mulţi oameni înecaţi cu mâncare. Mai mulţi oameni s-au împuşcat ACCIDENTAL în moacă luna asta. S-au sinucis mai mulţi trişti de cînd citiți acest text, decât au murit oameni de la toate bolile ăstea combinate în toţi anii. Acum e rîndul porcilor. Na, vor vacile şi găinile răzbunare! La fel ca şi la alte boli imaginare, care apar la teve doar pentru că fac rating, şi asta are o şansă absurd de mică de a se transmite. Mai exact, doar dacă te săruţi franţuzeşte cu porci infectaţi. Au murit de la ea 30 de mexicani care dormeau cu porcii. Dar na, toată lumea este panicată, că la teve, Esca VORBEŞTE FOARTE GRAV DE GRIPA PORCINĂ DECI E SERIOS! Cretinii de la ziarul Ring au făcut o statistică alaltăieri, că dacă ajunge la noi gripa porcului, 600 000 de romîni o să crape. Ai să moară mă-sa! Uite. Fac şi eu o statistică: Dacă mă sui pe Intercontinental şi fac o piruetă, strivesc 800.000 de români! Sunteţi toţi în pericol. Dar există un pericol muult, muuuuult, muuuuuuult, muuuuuuuuult mai mare decât toate bolile ăstea, şi chiar şi decât piruetele mele. O să auziţi la teve de el în curând. S-a descoperit un drob de sare la mine pe sobă. Dacă pică de acolo, am ”pus-o”… Toţi. TOŢI!

(de prin lume adunate)

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.