Despre gazetaşi de doi bani – Petru Clej

Petru Clej

De vreo jumătate de an primesc la adresa de mail mesaje despre articole ce apar în revista ACUM pe pagina romanialibera.com semnate de Petru Clej. Deoarece nu am solicitat acest „abonament” nicăieri – aceste mesaje pot fi catalogate ca fiind corespondenţă nesolicitată (spam) – ceea ce în esenţă reprezintă un delict.

Recent au preluat un articol, al cărui conţinut îl consider tendenţios şi incorect. De asta am publicat un comentariu în care mi-am exprimat punctul de vedere asupra evenimentelor şi articolului.

Deşi la adăugarea comentariului este indicat că: (email-ul dv. va fi cunoscut numai de către editor, nu va fi făcut public) totuşi moderatorul acestuia a făcut publice şi adresa de e-mail, şi IP-adresa calculatorului de la care am lăsat acest mesaj. Acum o întrebare: dacă comentariul meu încalcă regulile acestui site sau convingerile acestui moderator – de ce a fost publicat(fără aprobarea moderatorului comentariile NU apar)?

Unii ar zice că vai, tovarăşul Petru Clej, este un înflăcărat apărător a valorilor democratice, promotor  a toleranţei şi împăcăciunii între oameni, iar subsemnatul este o jigodie legionaro-fascisto-nazisto-şi_încă_nu_ştiu_mai_cum ce trebuie ars pe rug! 😀

FALS! Unicul scop al acestuia fiind provocarea unei discuţii înflăcărate, astfel având un număr mai mare de vizitatori, deci un rating mai înalt – din asta îşi adună el fărâmiturele electronice de pâine! Pentru asta este gata să spună minciuni, să provoace, să acuze – doar pentru a mai adăuga nişte amărâte vizite! Întâmplător am descoperit că nu sunt eu unica „jertfă” a insului nominalizat, ci mai sunt „suferinzi” ca mine, un exemplu găsiţi aici.

Pentru a-şi demonstra si în primul rând şi altora care îl cunosc, că are măcar un pic de omenie în el, îi recomand domnului Petru Clej:

1. Să şteargă acel comentariu, dacă îl consideră nepotrivit site-ului respectiv.
2. Să ştergă mesajul în care a publicat datele mele personale.
3. Să nu mai publice datele personale ale cuiva sau să modifice mesajul de avertizare la adăugarea unui comentariu pe site-ul nominalizat în: (email-ul dv. va fi cunoscut numai de către editor, va fi făcut public la dorinţa şi dispoziţia acestuia).
4. Să excludă adresa mea de mail din lista la care trimite mesaje despre articolele ce le publică.
5. Să-şi ceară public scuze pentru acţiunile sale abuzive.

Evident că din partea mea nu vor urma careva acţiuni în afara internetului. Prin acest articolaş vreau doar să arăt până unde poate ajunge nemernicia gazetaşilor de doi bani, care sunt gata să atace o persoană, indiferent de motive şi să le folosească pentru mâzgălelile sale pseudo-jurnalistice – ăştia sunt ei, unica lor existenţă e să latre în speranţa de a fi auziţi de stăpâni şi răsplătiţi cu un os!

10 Comments

 1. Oleg la articolele cainilor astea care latra la comanda, fie a lui Soros sau altu , nici nu tre de reactionat , tu inca t-eai trudit sa le scrii un comentariu , imi pare rau ca nu exista optiunia scuipati pe acest articol , o foloseam de foparte multe ori 🙂

 2. Subscriu: Petru Clej, un ziarist mediocru, trimite mesaje nesolicitate si ii insulta pe cei care ii comenteaza altfel decat laudativ scrierile mediocre.

  Mai mult decat atat, pe un anumit sit, a preluat o parte dintr-un comentariu pe care l-am facut pe „Contributors”, a semnat in numele meu „Lasul care semneaza Petronius”, pentru ca apoi sa imi dea un raspuns „istetz”. Judecati si Dumneavoastra nivelul moral al acestui individ !

 3. Si pe mine m-a agatat porcul isteric cu o serie de sondaje pentru fantomatica lui publicatie electronica „Acum” cu niste ani in urma. La prima incercare de dialog, foarte bine intentionata din partea mea, care intimplator detin calitati necesare unui dialog superior, m-a agresat ca o jigodie isterica sionista (pe baza de motive fabricate ad-hoc, de el insuasi…!) de unde am dedus ca e platit „pe puncte” de cei din propria lui etnicitate (pe care i-am aflat-o ulterior cind am citit un mesaj catre Itzack Shamir, in care se prezenta ca fiind evreu „askenazy” – parca si semna subt acest pseudonim), ca sa contracareze anti-sionisti. Si fiecare e bun, pentru eticheta asta. Partea comica este ca, jucind la simultan cu un grup de oponenti si probabil si fiind putin dilit si suspectez ca si pe droguri …(ceea ce i-ar explica „iesirile” temperamentale animalice …), Mr. Clej, comite erori grave de logica, informatie, argumentatie, etc. si pierde mai toate partidele cu jucatorii de o anumita talie. Atunci, fiindca dialogul era public, pe propriul lor site de la „acum”, ca sa nu se faca de bafta, imi stergea din postari, ca sa stirbeasca logica si continuitatea argumentarii mele. Iar cind la a patra replica l-am ingropat definitiv (stiu ca m-am prapadit de ris, cum l-am ascuns dupa sifonier, de n-a mai iesit de-acolo), m-a banned de pe site cu totul, ce era de asteptat. L-am regasit pe Face book, unde face acelasi joc de „bush sniper”: te pindeste, te ocheste, trage in tine, daca-i dai replica (oricit de civilizata!) se isterizeza sau doar pretinde (!?) ca o face, daca-l tai la argumente isi sterge toate postarile si pleaca de pe acel wall. s-a intimplat cu mine si inca citiva in citeva ocazii. Un homuncul nefericit si poate ca si anormal, o unealta jalnica in mina celor ce vor sa ne „colectivizeze fortat Planeta”. Un farsor nenorocit, lipsit de cel mai elementar simt al umorului …:). st. John

 4. De ceva vreme primesc fara sa vreau articolelel acestui individ . nu ma mai deranjeaza fiindca il ignor cu desavarsire . La inceput ma infierbantam dar acum repet nu mai imi pasa de rahatul de 1 leu si cincizeci de bani pe care el il numeste pompos arta gazetareasca sau polemica cu nu stiu cine . Anm totusi o nedumerire :cum este el si poate imi raspunde si mie cineva care are o parere inchegata . ESTE TAMPIT , RETARDAT ,PROST SAU PUR SI SIMPLU UN IDIOT UTIL ALTORA ???

 5. e adevarat am comentat ceva despre articolele acestui individ si email-ul a fost publicat.este de neconceput nu il mai putem tolera pe acest asa zis jurnalist.el vrea sa poarte discutii aprinse instiga la violenta verbala numai ca el sa aiba mai multi adepti pe site-ul lui.e un om retardat si complet idiot!!!

 6. E pacat ca va ocupati cu acest individ si va spun si de ce..nu admite ca nimeni sa-l calce pe bataturi,nu admite nici un comentariu care ar putea sa-i darime esafodajul sinistru pe care si l-a cladit cu pretul injuriilor adresate unor oameni civilizati,nu admite contra-argumente ci doar argumentele lui – pare a fi un urmas a lui Kadafi -…in jurul lui misuna lingaii care sar cu rapiditate sa-l apere cind situatia lui devine jenanta…este un nimeni in drum despre care nimeni nu a auzit inainte de 1989…dar ciupercile cresc dupa ploaie si nu numai cele comestibile…
  Cunosc mai multi oameni cinstiti care au incercat sa contribuie cu inteligenta lor la lamurirea unor perioade din istoria Romaniei dar aproape toti au fost,la urma urmelor,jigniti de acest tovaras…si au incetat sa mai publice in asa-zisa revista lui electronica…are din in ce mai putin „clienti”…citeodata mai cade in plasa cite un om cinstit pe care il porceste din cap pina in picioare…
  Chiar daca gresesti si iti ceri scuze -asa cum fiecare om civilizat o face – Dumnealui nu te mai iarta…dimpotriva te loveste cu nemernicie in locul unde esti mai slab…de pilda daca din nenorocire ai suferit un accident si ai ramas cu o infirmitate atunci tovarasu petrica va scrie,citez „…acest schiop nu are altceva de facut decit…etc.etc…”…observati ca nu foloseste numele cetateanului ci se leaga de infirmitatea lui…este atit de nedemn incit nici nu va puteti inchipui !
  Dar cel mai rau lucru posibil este ca atunci cind se vede in inferioritate nu-ti mai da posibilitatea sa ripostez…
  Ce se mai poate spune despre un asemenea individ ?…il laud fiindca tine cu evreii.
  ATIT.

 7. Am primit de la individul Petru Clej numeroase jigniri aresate prin emaill prin care mă atacă să-mi schimb convingerile anti comuniste. Am primit cel puţin zece emailluri cu diveerse ameninţări şi bazaconii intolerante, mi-a şters toate comentariile cu părerile bune despre gazetarul nostru Petre Mihai Băcanu cu merite deosebite în demascarea atrocităţilor securisto-comuniştilor.
  A rămas fără pâine la BBC deoarece s-a desfiinţat sectia pentru limba română rămânând fără obiectul muncii şi astfel a devenit un fustrat şi un intolerant cu toţi şi cu obsesie de a vedea legionari, antisemiţi şi chiar fascişti la tot pasul de-ţi vine să crezi că-i dus cu capul!
  Mă bucur pentru poziţia luată de adevăraţii români faţă de un radicalist şi intolerant.

  1. Sunt perfect de acord cu autorul articolului.
   Si eu am trecut prin asemenea faze atunci cind am incercat sa dezbat o problema in „vestita” fitzuika ACUM..Clej este un om mai mult decit frustrat…intotdeauna trebuie sa aiba dreptate…nu te lasa sa-ti spui parerea iar daca o faci te desfiinteaza cu aluzii la fizicul tau (cit de mizerabil poate fi !),sau la preferintele tale sexuale (homofob declarat !) nemaivorbind de cei care vorbesc despre comunism,sionism si alte -isme…
   Cred ca ne pierdem vremea cu el fiind un tip pierdut pentru societate…are un tupeu nemaiintilnit…jigneste femei si batrini cu nonsalanta fiidca nu sunt de acord cu el…
   Unii spun ca e un alele facin d o asemenea comparatie.
   Dumnezeu sa-l ierte
   Victor
   ps. Mai Petrica ti-am spus sa nu te legi de mine…dar nu m-ai crezut…suporta ACUM consecintele

 8. Acest Clej, este o fecalitate de uom, care daca ii aduci argumente (nu antisemite!!!) , la articolele lui pro evreiesti, fara sa ii dai dreptate in totalitate la ce scrie, te cenzureaza direct! Pe un site de stiri cu sectiune de comentarii la articole, aproba doar comentariile pro, dar cele critice in limita bunului simt nu le tolereaza, ca-i poti desfiinta mare parte din articol. Acest Clej, este un dusman al poporului român, precum multi altii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.