Dumnezeu face minuni!

 

Drama familiei Țurcanu s-a făcut cunoscută în întreaga țară și peste hotarele ei. Viața micuței Olga fiind în pericol din cauza malformației înnăscute a inimii ei. Are nevoie de 12 mii euro pentru operație, o sumă cosmică pentru ai săi părinți.

Peste 40 de tineri, inclusiv membri și simpatizanți ai Asociației „Noua Dreaptă”, s-au implicat într-o campanie de colectare de bani pentru această cauză, apelînd la mărinimia oamenilor. Marți în zori, familia Țurcanu a luat drumul spre Kiev pentru investigații, urmînd ca vineri sau sîmbătă să aibă loc operația, în cazul că s-ar fi găsit suma necesară. La acel moment erau circa 4000 de euro, adică puțin peste o treime din suma necesară. Doar printr-o minune era cu putință de a aduna restul banilor necesari.

Și minunea s-a întîmplat!

În decursul zilei de marți s-au adunat peste 50 mii lei doar în Chișinău, alți bani venind din Criuleni și alte localități cît și de peste hotarele țării – din SUA, Canada, EAU, etc. Un ajutor a venit și din partea Ministerului Transporturilor, în persoana domnului Anatol Șalaru. Oamenii au fost foarte receptivi la tragedia Olguței, mai ales tinere mame ce cunosc focul dragostei părintești. Un student și-a donat întreaga bursă, alții oameni au jertfit cîte jumătate de salariu. Miercuri de dimineață au mai fost donații, ca în final să fie acumulată întreaga sumă! Totuși doritorii pot să mai doneze, acești bani vor fi de folos după operație.

Pentru creștini, asemenea  întîmplări nu sînt pedepse, ci binecuvîntări dumnezeiești, care au menirea să înmoaie inimile noastre, să ne întărească în rugăciune și credință în Dumnezeu, dragoste și jertfire întru apropiați.

Este cu certitudine o minune, o dovadă vie că împreună, printr-un aport mic și voia lui Dumnezeu, putem face lucruri mari!

Mulțumim tuturor celor care nu au rămas indiferenți acestei chemări și au contribuit cît și cum au putut la salvarea unei vieți. Să ne rugăm împreună pentru reușita operației și însănătoșirea Olguței.

Dumnezeu să vă binecuvînteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.