Atenţie, „Societatea Civilă”!

Nu vorbim despre pederaşti, lesbiene, principii, valori sau alte chestii morale/spirituale/culturale/umane.

Vorbim despre parveniţi, oportunişti, demagogi – anume ăştia din urmă se screm a ne convinge că ei sînt societatea civilă, iar toţi ceilalţi sînt nişte habotnici, închistaţi, înapoiaţi, fascişti, etîcî, etîcî, etîcî…

Moldovenii, prin esenţa lor creştină sînt îngăduitori. Ei nu vor persecuta pe nimeni pentru careva atitudini, convingeri sau mod de viaţă, maxim îi vor cataloga într-un anumit fel şi vor renunţa să mai interacţioneze cu aceştia. Oricum, dragoste cu forţa nu există şi nu ne-o va putea impune nici „democraţia” europeană, nici „libertatea” americană.

În Moldova fenomenul pederastiei este unul marginal, cei care suferă de această patimă îşi duc existenţa în intimitatea lor, cei mai puternici reuşesc să-şi înăbuşe pornirile sălbatice.

Problema Moldovei e în altceva. În aşa zişii „apărători”.

Atenţie, societatea civilă!

Ne apără politicienii de război politic, ne apără contrabandiştii şi prihvatizatorii de sărăcie, ne apără trădătorii de ţară de duşmani externi, ne apără lingviştii şi istoricii de propria noastră limbă şi istorie. Paradoxuri sînt multe.

Însă cel mai mare paradox e această enigmatică „societate civilă”.

Anual, în Moldova, numărul divorţurilor ajunge la 50% din numărul căsătoriilor, cea mai mare parte a oamenilor apţi de muncă sînt plecaţi peste hotare, bugetul statului este format din 80% doar din TVA, avem o regiune condusă de nişte criminali şi apărată de o armată străină, nu avem industrie şi nici agricultură.

Dar, ATENŢIE, ne preocupă drepturile pederaştilor şi libera excremare! Cum sună conţinutul unor graffiti apărute zilele acestea prin Chişinău:
Ţara griji mai mari nu are, decît „drepturi poponare!

Nu toţi, doar unele categorii!

În primul rînd tot felul de ONG-uri plătite din gros cu bani de peste hotare. Ce altceva decît diversionişti sînt ei? Agenda lor de lucru nu se bazează pe necesităţile oamenilor din Moldova, ci pe interesele celor care îi finanţează.

Avem politicieni care au aceleaşi preocupări (oare şi aceiaşi finanţatori?). Ăştia, iarăşi, nu pleacă de la interesele şi necesităţile moldovenilor şi a ţării lor, ci de la directivele, recomandările şi indicaţiile UE, FMI şi a altor structuri obscure.

Avem mass-media, care nu se ştie de cine e finanţată şi dacă cineva pune aceastră întrebare – imediat este declarată constrîngere a libertăţii de exprimare, care tot de „nondiscriminare” şi alte „valori” e preocupată, ne mai învaţă în fiecare seară cum să furăm/omorîm!

„Societatea civilă” lucrează în următorul mod:

Undeva peste mări şi ţări există un careva şarlatan financiar, ce şi-a zdrobit o avere de miliarde prin minciună, furt şi speculă. Îl cunoaşteţi cu toţii. Pentru a-şi spăla cioricul obrazului,  nenea acesta, de o aleasă origine etnică, lansează proiecte de „filantropie”. Are o listă de domenii pentru care oferă bani nebuni. Vă daţi bine seama, iar dacă încă nu – verificaţi listele, că printre problemele pentru care se oferă finanţare nu se află aşa subiecte de interes pentru moldoveni ca: „Emigraţia în masă a forţei de muncă”, „Exodul intelectual”, „Problema demografică”, „Problema avorturilor”, „Problema divorţurilor”… Acolo sînt teme care nu au nici în clin, nici în mînecă cu Moldova!

Dar, tot felul de Amnestiuri, Adolfiţe şi Blegi vor să pape rublă fără ca să depună mult efort. Adică sînt nişte oportunişti, nişte profitori de drumul mare.

De aici şi desincronizerea totală între problemele din Moldova şi preocupările „societăţii civile”. Sînt disperaţi, pentru organizarea unei acţiuni ruşinoase au fost nevoiţi să importe vreo zece homălăi de peste hotare. Nici măcar unicul pederast declarat din Moldova, Gheorghe WolfoFritz nu a participat!

De la noi ei vor muuultă toleranţă: să tolerăm ca aceşti diversionişti să-şi culeagă banii, chiar dacă contribuie prin asta la distrugerea ţării!

Colac peste pupăză! Conform ultimului proiect juridic de „nondiscriminare”, aceste lepădături vor să instituie o instituţie care ar avea menirea de a urmări şi raporta cazurile de „discriminare”! Nu, nu greşiţi – cei care pretind a apăra „libertatea expresiei” vor instituirea unui organ de cenzură şi represiune!

Problema reală este că oamenii nu se preocupă de problemele reale!

1 Comment

  1. Buna,

    sunt din Bucuresti si momentan lucrez la producerea unui film documentar despre Moldova. Mi-ar placea sa vorbim un pic la o cafea cand o sa ajung in Chisinau. crezi ca ai putea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.