Ce-ți dorim noi ție? Eternă robie!

Ce-ar spune oare imperiul euro-american dacă ar fi sincer?
Asta?!

Da, democrația este rea, dar îți dăm ani de pușcărie dacă o critici.

Nu știm cu exactitate cîți evrei au murit în holocaust, dar te închidem dacă spui că au fost cu unul mai puțin decît numărul „oficial”.

Dacă spui că nu există „încălzire globală”, te închidem, chiar dacă ai dovezi. dacă descoperi/inventezi o sursă alternativă, ecologică și ieftină de obținere a energiei, te închidem pentru că atentezi la afacerile noastre petroliere.

Dacă spui că gripa porcină(aviară, bovină, caprină) este o farsă – te vaccinăm forțat, chiar dacă șansele tale de îmbolnăvire se triplează de la asta: avem nevoie să vindem vaccinuri și medicamente scumpe.

Dacă bați alarma că te stropim din avioane cu chimicate – vom spune că luptăm cu încălzirea globală (ți-am spus că nu ne interesează că este o minciună).

Te îndobitocim prin mass-media ca să fii incapabil să cunoști realitatea, Îți băgăm în cam diferite pseudo-valori utopice, rușinoase și schizofrenice ca să te putem manipula și exploata.

Îți dăm Dom2, Eurovision, Olimpiade, campionate de fotbal, Fabrica de Staruri, jocuri, telenovele și Lady Gaga ca să renunți la valorile tale.

Îți declarăm strămoșii teroriști și primitivi ca să-ți fie rușine de ei și să ni te supui.

Îți gîdilim orgoliul și îți implantăm materialismul ca să nu te gîndești la altceva decît glorie și avere, iar pentru asta vei fi gata să-ți vinzi sufletul și să-ți omori mama.

Dacă vei ști prea multe, dacă vei fi incomod – să știi că vor cădea avioane, se vor întîmpla accidente rutiere, vei avea atac de cord sau orice altceva se va întîmpla ca să te anihilăm -„Tob Shebbe Goyim Harog„!

Vom impune prin război tuturor țărilor de pe glob sistemul nostru capitalist care vă va face robii noștri eterni – așa cum am făcut-o în Panama, Ecuador, Arabia Saudită, Irak, Thailanda sau oricare alte țări colonizate de noi, copiii voștri se vor naște cu datorii astronomice pe care nu le vor plăti niciodată.

Vă vom impune la conducere păpușele noastre pe care să le considerați reprezentați ai voștri, dar ei vor realiza interesele noastre.

Vom face ca să distrugeți fabricile și uzinele, să lăsați pămîntul neprelucrat ca în final să vi le cumpărăm pe bănuți, iar voi veți lucra la noi. Vă vom impune „investițiile străine” ca o necesitate, deși e clar ca bună ziua că acestea înseamnă blocarea prosperității voastre.

Vom organiza războaie, crize, epidemii, secte și alte afaceri pentru a nu vă permite să fiți independenți, nici să nu sperați la libertate!

Organizațiile internaționale pretins de caritate, ecologice, medicale, pentru drepturi nu vor face altceva decît să vă impună complexul de inferioritate și vor asigura conducerea noastră asupra voastră.

…….

Ce ar mai spune încă?

17 Comments

 1. eu tot am asteptat sa imi propui si sa argumentezi care tip de guvernare e optimal. Si nu imi spune ca nu e optimal X sau Y , la negat toti sunt buni. Zi concret: Z, unde Z e…?

   1. raspuns de tipul asta nu ese considera valid. in articolul care mi l-ai recomandat iarasi argumentele tale merg in cautarea relelor actuale si nicdecum in propunerea unei conduceri viabile.

    faptul ca „is manipulata” nu te scuteste pe tine de raspuns, caci acelasi Isus a vorbit concerte ce e bine si care e imparatia Domunui ca sa fie clar si prostului despre ce el vorbeste. tu doar te jalui pe sistemul actual, ceea ce nu e constructiv deloc.

   2. Citez:
    cum să-ți propun un model “alternativ”, dacă tu ești obsedată de acesta și nu vrei să deschizi ochii?
    Oricum propunerile mele vor fi nedemocratice, deci ție în a treia secundă ți se va activa beculețul antiantidemocratic_și_propederastic și nici măcar nu vei înțelege ce scrie.

   3. tu iarasi esti blocat la cat de oarba sunt eu. de unde stii ca eu nu as vrea sa stiu despre o mai buna lume? daca tot taci, voi intelege ca tu nu ai idee despre alternative politice si deci pur si simplu critic capityalismu, democratia, socialismu, comunismu si alte -isme. Cu critica nu faci nimic – propune ceva.

   4. Olga asta și este problema ta, tu nu cauți soluție, tu cauți alternativă.
    nu în lipsa programelor e problema, ci în lipsa oamenilor!
    Cum îți închipui tu o lume nouă cu mentalitate veche?

   5. nu Oleg, tu mergi la acuzatii si deloc la solutii la problema politica, ceea ce e infantil. Cauti oameni? hai sa ne adunam mai multi, sa daramam sistemul actual dar dupa aia ce? nimic, pentru ca tu idee nu ai in ce consta idealul tau, el e construit pe baza celui vechi, iar odata mort, unde veti porni, ce veti face? nica, ca nu stii. o sa ajundeti ca comunistii care au zis nu capitalismului si au stat cu el acuzand capitalismul care in spatiul lor nu era si s-a ajuns la indobitocirea populatiei cu aceeasi problema veche. Oleg, tu esti comunist, dar inca nu stii.

   6. hoțul strigă – prindeți hoțul.

    internaționalism, ateism, negarea tradițiilor, rușinea pentru rădăcini….

    Olga, cine e comunist(ă)? 🙂

 2. După o perioadă de viață în care m-am gândit ce e cu lumea asta proastă și datorii enorme, mi-am dat seama că democrația nu e cea mai optimă formă de conducere. Pe lângă plusurile enorme care ni le oferă, are și minusuri (enorme).

  Mă stărui să nu mai privesc televizorul (ZomboBox). Și am început a prinde ură pe conducerea și forma conducerii din SUA.

  Dacă vreți să scoatem Moldova din sărăcie, dați să o transformăm într-o zonă off-shore.

  1. off-shore față de democrație – da!
   off-shore economic – categoric nu. Asta ar înseamna aceeași dependență de corporații și bănci, același materialism, dar încă și cafuflat mai tare.

   1. Ar fi o dependență economică față de corporații și bănci. Dar noi prin asta vom câștiga bani, scoatem țara din criză.

    Când mi s-a lămurit, mi-a plăcut explicația zonei off-shore. Ce-i drept, nu prea m-am interesat pe urmă.

   2. iluzii….
    Asta e una din metodele de înrobire a țărilor față de corporații:
    ți se prezintă un proiect „ideal”, care îți demonstrează că acceptîndu-l vei înflori peste x ani și vei avea y milioane de euro.
    Dar trec acești x ani și tu ai z miliarde de euro datorii. Imediat se găsește și cauza: nu aveți suficientă democrație, pidarii n-au drepturi, trebuie să deschideți granițele, trebuie să scoateți crucile din școli, etc… Iată vă mai dăm w milioane și dacă voi veți face tot ce vă scrim noi pe foaie – veți avea y la pătrat milioane de euro… ȘI dacă nu se întîmplă, atunci deja se începe metoda euro-sovietică: „davai ceas, davai soția – harașo tovărășia!”. Greciei i s-a sfătuit să transforme muntele Atos în zonă turistică, să vîndă insule, Germania e gata să cumpere Creta!
    România amplasează niște baze militare și scuturi „anti”rachetă (cu rază de acțiune pînă în Moscova și Teheran), președintele Poloniei nu vroia scuturi și credite, avionul a căzut… „întîmplător”… se mai întîmplă: Kennedy, Torrijos(Președinte al Panamei), Roldos(Președinte al Ecuadorului)…
    minunile democrației: dacă voi nu ne vreți – noi vă bombardăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.