Dușmanii poporului, dușmanii popoarelor…

În URSS era foarte des invocat pretextul „dușman al poporului”,  folosit contra oamenilor incomozi, ce nici pe departe nu erau dușmani ai poporului, ci incomozi sistemului.

Regimul mafiot de la Tiraspol – avanpostul armatei rusești, folosește aceeași demagogie pentru a distruge tot ce e românesc acolo… A fost organizația „Demnitate” vreo doi ani în urmă, acum cică a fost anihilată o „grupare extremistă” numită „Partidul ortodox”, care după spusele miliției, urma să incendieze magazine, să defăimeze puterea poporului nistrean și să îndemne la nesupunere civică. Cinci oameni dintre care o femeie și un minor reprezintă pericol pentru ei? Ce ar obține acești „extremiști” prin asemenea acțiuni? Cum ar putea asta avea legătură cu ortodoxia?
Cred că motivul e altul – scopul pe care ei îl urmăresc este intimidarea și anihilarea oricăror manifestări ale românismului, vor cu orice scop să lege imaginea românismului de terorism, extremism și alte orori care de fapt îi caracterizează pe ei înșiși.

Au trecut ceva ani, acum aceeași procedură, dar deja sub formă de „teroriști” este folosit în țările autointitulate „democratice”, în special în culmea demagogi.. democrației – SUA. Cel mai periculos că deja se folosește nu doar contra persoanelor, ci chiar contra țărilor – Afganistan, Irak, Iran – oricare țară „nedemocrată” poate ajunge în asemenea situație, dacă are cumva resurse naturale și nu vrea să le ofere corporațiilor „americane”…

Imediat după „democratizarea” Irak-ului, corporațiile din SUA au început de zor să extragă petrol. S-a afirmat în repetate rînduri că anume această invazie a permis SUA să amîne criza din 2001-2002 pînă în 2008-2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.