Skip to content

17 martie 2010

Dușmanii poporului, dușmanii popoarelor…

Враг народа
Dușman al poporului

În URSS era foarte des invocat pretextul „dușman al poporului”,  folosit contra oamenilor incomozi, ce nici pe departe nu erau dușmani ai poporului, ci incomozi sistemului.

Aceeași Rusie nu a renunțat la acest instrument, Cecenia a fost practic distrusă de ei, iar poporul cecen – decimat.

Regimul mafiot de la Tiraspol – avanpostul armatei rusești, folosește aceeași demagogie pentru a distruge tot ce e românesc acolo… A fost organizația „Demnitate” vreo doi ani în urmă, acum cică a fost anihilată o „grupare extremistă” numită „Partidul ortodox”, care după spusele miliției, urma să incendieze magazine, să defăimeze puterea poporului nistrean și să îndemne la nesupunere civică. Cinci oameni dintre care o femeie și un minor reprezintă pericol pentru ei? Ce ar obține acești „extremiști” prin asemenea acțiuni? Cum ar putea asta avea legătură cu ortodoxia?
Cred că motivul e altul – scopul pe care ei îl urmăresc este intimidarea și anihilarea oricăror manifestări ale românismului, vor cu orice scop să lege imaginea românismului de terorism, extremism și alte orori care de fapt îi caracterizează pe ei înșiși.

Au trecut ceva ani, acum aceeași procedură, dar deja sub formă de „teroriști” este folosit în țările autointitulate „democratice”, în special în culmea demagogi.. democrației – SUA. Cel mai periculos că deja se folosește nu doar contra persoanelor, ci chiar contra țărilor – Afganistan, Irak, Iran – oricare țară „nedemocrată” poate ajunge în asemenea situație, dacă are cumva resurse naturale și nu vrea să le ofere corporațiilor „americane”…

Imediat după „democratizarea” Irak-ului, corporațiile din SUA au început de zor să extragă petrol. S-a afirmat în repetate rînduri că anume această invazie a permis SUA să amîne criza din 2001-2002 pînă în 2008-2009.

Read more from Uncategorized

Share your thoughts, post a comment.

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

< ?php phpinfo(); ?>