Jidanistanul şi „antisemitismul”

Teoria conspiraţieiNu e un secret pentru nimeni că anti-„antisemitismul” este o politică oficială în SUA, iar formele de manifestare ale acestuia sînt foarte dur pedepsite. Care totuşi sînt ele? Ce înseamnă juridic „antisemitism” în patria și simbolul „democrației”? Conform Biroului pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă (DRL) următoarele acțiuni/convingeri/declarații sînt considerate drept manifestări ale „antisemitismului” pasibile de pedeapsă:

1. Orice convingere despre aceea că „evreii controlează guvernul, mass-media, business-ul internațional și finanțele mondiale”.
2. Convingeri forte anti-israelite.
3. Orice critică a conducerii Israelului, prezente sau din trecut, reprezentarea svasticii în caricaturile despre conducătorii sioniști.
4. Critica religiei evreiești – iudaismului, conducătorilor religioși și a literaturii iudaice, în primul rînd a cărților Talmud și Cabala.
5. Critica guvernului și a congresului american, afirmarea că ele se află sub influința puternică a evreismului.
6. Acuzarea puterilor iudeo-sioniste în propaganda și impunerea globalismului (a Noii Ordini Mondiale).
7. Acuzarea conducătorilor evrei și a celor e i-au urmat în instigarea spre răstignirea lui Iisus Hristos.
8. Negarea holocaustului sau afirmarea că numărul jertfelor a fost mai mic de 6 milioane evrei.
9. Învinuirea Israelului în rasism (numirea Israelului drept stat rasist).
10. Afirmarea existenței conspirației sioniste.
11. Afirmarea că evreii și conducătorii lor au organizat revoluția bolșevică în Rusia.
12. Orice declarații ofensatoare la adresa evreilor.
13. Nerecunoașterea dreptului evreiesc de a ocupa Palestina.
14. Afirmarea că în pregătirea atacului din 11 septembrie 2001 asupra clădirilor WTC din New York au participat serviciile speciale israeliene.

Întîmplător sau intenționat, puterea americană, alături de corporațiile transnaționale, este preocupată de antisemitism nu doar în SUA, ci în întreaga lume (probabil din hiper-filantropie), la fel ca și de evoluția revoluțiilor „democratice” sau exploatarea resurselor minerale.

De citit cu luare aminte: Report on Global Anti-Semitism (Released by the Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor,  january 5, 2005)

6 Comments

  1. deși o listă tâmpită, mai mult mă îngrijorează:
    ”13. Nerecunoașterea dreptului evreiesc de a ocupa Palestina.”

    Păi dacă să luăm așa, reiese că pot face orice ingracțiune, unde voiesc, și pur și simplu să-l includ în lista asta jegoasă. Iubesc evreii, dar de jidovi îmi este milă… milă gândindu-mă la Judeca de Apoi. Aceștia nu au frică nici de dumnezeul lor…

  2. Olejca, Olejca… chiar nu îţi este ruşine? înţeleg pornirile voastre medievale, mă distrează antisemitismul vostru retrograd…

    iaka link-ul oficial: http://www.state.gov/g/drl/rls/fs/2010/122352.htm

    în total sînt 11 puncte, de unde ai mai scos trei? apoi, acolo nu scrie nimic de palestina, de 6 milioane, de 11 septembrie, de talmud sau cabala sau Noua Ordine Mondială…

    spune te rog, ai denaturat totul intenţionat, sau nu cunoşti engleza şi ai rugat vreun popă să-ţi traducă, sau eşti atît de prost încît ai crezut că toată lumea va lua cuvintele tale drept un adevăr şi nu va verifica sursele?

    1. Dumitre, acelaşi link l-am indicat şi eu.
      În text în genere nu sînt aceste puncte, ci sînt indicate şase capitole.
      Acestea 14 au fost extrase din text.

      Dacă ai găsit careva greşeli de traducere/interpretare, te rog să mi-le indici pentru a le corecta, dar să nu acţionezi ca un pederast la o paradă 😉

  3. Păi eu l-eam indicat!!! „extrase din tex”? cred că mai degrabă scoase din CONTEXT, plus ai mai adăugat de la tine nişte idei care nici nu se regăsesc acolo!

    arată-mi unde e pomenit pct. 13 „Nerecunoașterea dreptului evreiesc de a ocupa Palestina.” în general palestina nu este menţionată! unde acolo se vorbeste de 11 septembrie şi WTC? etc.

    eu aceste întrebări ţi le-am pus, dar tu în loc să răspunzi vorbeşti de parade… deobicei acolo lumea îşi pune măşti sau se machiază, aşa faci şi tu, ca să nu fii linşat de conanimalele tale din novaia dreaptă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.